Ο Κατσουρίδης κι ο αναμάρτητος…

9:45 PM | |

Katsouridis_NicosΌλη η ιστορία λοιπόν σήμερα (20 Δεκεμβρίου 2013) ήταν για να στείλουν στο σπίτι του τον Νίκο Κατσουρίδη. Αυτή ήταν η γραμμή του Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος, μετά από την λαμπρή σταδιοδρομία του στα πολιτικά πράγματα του τόπου, ως Γ.Γ. του ΑΚΕΛ και Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εξακολουθεί να ελέγχει την Κεντρική Επιτροπή.

Το πικρό αυτό πολιτικό τέλος του κ. Κατσουρίδη σίγουρα δεν του άξιζε και μάλιστα από το κόμμα που υπηρέτησε σαν καλός στρατιώτης και ουκ ολίγες φορές ξελάσπωσε με τις πειστικές του δημόσιες, κοινοβουλευτικές και τηλεοπτικές εμφανίσεις, ακόμα και κατά τις προεδρικές εκλογές του 2008, που κέρδισε ο τέως πρόεδρος.

Ο κ. Χριστόφιας ωστόσο φαίνεται ότι δεν κατάλαβε (παράξενο να μην καταλαβαίνει ο κ. Χριστόφιας – δεν μας ξανάτυχε) πόσο σημαντικός στάθηκε, για το κόμμα και για τον ίδιο, ο κ. Κατσουρίδης και λησμόνησε ότι ο ένας από τους δύο ανθρώπους που τον πήραν από τον καφενέ του κυρού του στο Δίκωμο και τον προώθησαν στην πολιτική ήταν ο πατέρας Κατσουρίδης.

Αλλά δεν έφτανε μόνο το ότι τον έστειλαν στην σύνταξη. Άφησαν και σκιές να αιωρούνται πάνω από την υστεροφημία του. Προφανώς ο κ. Χριστόφιας, όντας άμεμπτος και αναμάρτητος ο ίδιος, πρώτος έβαλε τον λίθον κατά του Κατσουρίδη. Έκρινε ότι έπρεπε να καθαρίσει το κόμμα! Οπότε τώρα που το καθάρισε κι αφού προηγουμένως έσωσε όχι μόνο το ΑΚΕΛ και την Ομόνοια, αλλά και την Κύπρο ολόκληρη και φυσικά αφού ακόμα βρίσκεται σε μάχιμη ηλικία (είναι μικρότερος από τον Αναστασιάδη) γιατί να μην υποβάλει ξανά υποψηφιότητα για Γ.Γ. του ΑΚΕΛ κι αργότερα για πρόεδρος της Δημοκρατίας, ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να … ολοκληρώσει το έργο του;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *