Θα δώσουμε την ψυχή μας για μια καλύτερη Κύπρο

1:37 PM | |

ΟΜΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ ΒΕπειδή, μόλις ανακοινώσαμε την “Ομάδα Κύπρος”, κάποιοι ελαφροϊσκιωτοι, από εκείνους που βλέπουν παντού συνωμοσίες, σκελετούς και φαντάσματα, έσπευσαν να μυρίσουν τα νύχια τους και να ανακαλύψουν ποιοι είναι πίσω από εμάς και ποιοι … μας χρηματοδοτούν κλτ κτλ, να μου επιτρέψετε να πω ένα πράγμα:

Εκείνοι που λειτουργούν με … κέρματα, όπως τα παιδικά παιχνίδια στα λούνα πάρκ, ας μην νομίζουν ότι έτσι λειτουργεί κι όλος ο κόσμος! Έχει κι ανθρώπους με αξίες και ιδανικά που δεν είναι ο νους τους κολλημένος πάνω στα λεφτά και στο ατομικό συμφέρον, όπως είναι ο δικός τους ο νους.

Ευτυχώς σε τούτο τον τόπο έχει ακόμα ανθρώπους που δεν θέλουν κανένα από πίσω τους και κανενός τα λεφτά για να αγαπούν τον πατρίδα και να θέλουν επιτέλους να την δουν να ξεκολλάει από το βάλτο και να πηγαίνει μπροστά.

Κανένα μέλος αυτής της ομάδας, είτε από τα τωρινά είτε από τα χιλιάδες που θα ενταχθούν τους επόμενους μήνες δεν έχουν να παίρνουν έστω και ένα σεντ από τον οποιονδήποτε.

Είμαστε εδώ μόνο ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ: το μυαλό μας,την καρδιά μας, την ψυχή μας, την θέλησή μας, όλες μας τις δυνάμεις για να ξαναδούμε την Κύπρο μας ελεύθερη και το λαό της ξανά ενωμένο, όπως παλιά, να δουλεύει μαζί, για το κοινό καλό, για το πολύ καλύτερο αύριο που μας αξίζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *