Η άρια φυλή, η Ρουμάνα κι οι βρομισμένοι ξένοι…

4:18 PM | |

αδιαφορίαΞεκαθαρίζει λοιπόν η ιστορία. Η Ρουμάνα ήρθε εδώ να δουλέψει και φυσικά ο Κυπραίος μάστρος της ένιωσε την υποχρέωση να την κουτουπώνει.

Όταν την άφησε έγκυο, την έδιωξε από τη δουλειά και την απειλούσε να μην πει σε κανένα οτιδήποτε. Στ’ ανάθεμα να πάνε κι η π*****να η Ρουμάνα και το κοπελλούιν της. Ο μάστρος πλερώνει και δικαιούται να γ**ά! Ο Ρούμανος ας μεν αγκαστρώνετουν. 

Ένα πλάσμα που γεννήθηκε κι έζησε την παιδική του ηλικία μέσα στην κόλαση του Τσαουσέσκου, ήρθε στην Κύπρο και βρήκε την κόλαση του Κυπραίου χώρκατου. Λοιπόν, δεν άντεξε. Έχασε τα λογικά της. 

Το Γραφείο Ευημερίας που υποτίθεται ότι παρακολουθούσε αυτή και το παιδί της, δεν ασχολήθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ μαζί τους. Ούτε καν ήξεραν ότι αυτή η γυναίκα είχε κι άλλο παιδί στη φυλακή. Όταν της πρόσφεραν άλλη δουλειά, ούτε που διερωτήθηκαν ποιος θα προσέχει το μωρό της. Κι όταν της έκοψαν το επίδομα ούτε που νοιάστηκαν πώς θα ζήσουν αυτά τα δύο δυστυχισμένα πλάσματα. 

Αλλά γιατί να ενδιαφερθεί το Γραφείο Ευημερίας; Γιατί να νοιαστούν οι γείτονες, που ήξεραν τα πάντα την ιστορία; Όπως είπε και η κυρία Μαρία στην εκπομπή της Χριστιάνας, τι υποχρέωση έχει η Κύπρος να ταΐζει τούτους τους βρομισμένους τους ξένους; 

Η διάβρωση του ήθους μας, έφερε συνακολούθως και τη διάβρωση των θεσμών και του κράτους. Ότι πάθαμε το πάθαμε γιατί από φτωχοί αλλά τίμιοι άνθρωποι, γίναμε αρχοντοχωριάτες ή μάλλον ΧΩΡΚΑΤΟΙ, ιδιοτελείς και διεφθαρμένοι. Έχουμε μια ηγεσία ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ και τα κακά μας είναι πίσω ακόμη…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *