Δικαζόταν για ρουσφέτι και τον έκαναν διευθυντή. Να τους παύσει αμέσως ο πρόεδρος Αναστασιάδης.

1:56 PM | |

edyΔιαβάζω σήμερα στο Φιλελεύθερο ότι τα μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια (για να μην πω πού αλλού) δύο επιστολές του Γενικού Εισαγγελέα που τους προειδοποιούσε ότι ο συγκεκριμένος δημόσιος λειτουργός κατηγορείτο για ποινκά αδικήματα που είχαν να κάνουν με ρουσφέτι και διόρισαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο στη θέση του διευθυντή κτηνιατρικών υπηρεσιών. Μετά από προσφυγές άλλων, ήρθε το δικαστήριο και ακύρωσε την απόφαση της Επιτροπής.

Επειδή οι επιτροπές Δημόσιας και Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, με την σημερινή αλλά και με προηγούμενες συνθέσεις τους, υπήρξαν αποδεδειγμένα και με αποφάσεις δικαστηρίων, παραβατικές ως προς την τήρηση της αξιοκρατίας και για να το πω πιο απλά, επειδή αυτές οι επιτροπές υπήρξαν το μέσο διασποράς του κομματικού ρουσφετιού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του δημόσιου τομέα, με τις κομματικές λίστες της ντροπής, καλώ, σαν πολίτης και ψηφοφόρος, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να στείλει στα σπίτια τους αυτά τα ανεπαρκή και ίσως επίορκα μέλη και να διορίσει άλλα, ανθρώπους που, επιτέλους σ’ αυτό τον τόπο, θα δουν το λειτούργημά τους σαν ιεροτελεστία ευθύνης και όχι σαν εξυπηρέτηση των κομμάτων στα οποία ανήκουν.

Οι δύο αυτές επιτροπές υπήρξαν οι μεταδοτικοί φορείς της ασθένειας που λέγεται αναξιοκρατία, συνέπειες της οποίας είναι η διαφθορά, η διαπλοκή και οπωσδήποτε η ανεπάρκεια του δημόσιου τομέα, αιτίες δηλαδή που οδήγησαν την Κύπρο στο χάλι που βρίσκεται σήμερα. Θα πρέπει συνεπώς ο κ. Αναστασιάδης να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη αυτή την προτροπή, διότι η ιστορία έχει αποδείξει πως οι λαοί αντέχουν αντέχουν αντέχουν, αλλά όταν ξεσπούν η οργή τους είναι τσουνάμι που παρασύρει τα πάντα.

Να τους διώξει λοιπόν αμέσως κι ας καταφύγουν μετά στη δικαιοσύνη. Η ουσία είναι να σταματήσει η ανοχή έναντι σε κάθε νοοτροπία και πρακτική που έχει συνδράμει στη διάλυση της Κύπρου.

Εδώ η είδηση του “Φιλελεύθερου”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *