Δεν μας θεωρούν χαζούς… Είμαστε!

9:57 AM | |

ΒΕΡΓΑΣ - ΝΙΚΟΛΑΣΌ,τι δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο αλλά μάλλον ότι το “σύστημα” αποθρασύνθηκε τελείως σ’ αυτό τον τόπο, φαίνεται από πολλά πράγματα και θαύματα που εξακολουθούν να συμβαίνουν μπροστά στα απαθή βλέμματά μας.

Βλέπουμε ας πούμε την κ. Γιωρκάτζη να μην ιδρώνει το αυτί της για το σοβαρότατο ολίσθημά της να αφαιρέσει ή να ζητήσει να αφαιρεθεί από το συμβόλαιό της ο όρος που θα απέκλειε τη δυνατότητα διαπλοκής συγγενικού της προσώπου (στην προκειμένη περίπτωση με τον πανταχού παρόντα κ. Βγενόπουλο).

Την ίδια στιγμή ωστόσο που όλα τα κόμματα τής ζητούν να παραιτηθεί, έχουν κυριολεκτικά μουγκαθεί για την περίπτωση Βέργα. Ο δήμαρχος της Πάφου κατηγορήθηκε γραπτώς και θα αρχίσει να δικάζεται για αποστολή σπειλητικών μηνυμάτων! Την ίδια ώρα διερευνώνται και άλλες υποθέσεις στις οποίες ενδεχομένως εμπλέκεται.

Όμως για τα κόμματα δεν τίθεται κανένα θέμα για τον κ. Βέργα, που είναι εξοφίκιο ανώτατο στέλεχος του ΔΗΚΟ. Ως εκλεκτό μέλος του …συνδικάτου που μας κυβερνά, δικαιούται ηθικώς να είναι και δήμαρχος και υπόδικος ταυτόχρονα.

Αυτά, που σε ώριμες πολιτικά δημοκρατίες, είναι ανήκουστα, απαράδεκτα και εξωφρενικά, εδώ συμβαίνουν μπροστά στα απαθή μας βλέμματα ως απολύτως φυσιολογικά συμβάντα της καθημερινής τριτοκοσμικής μας ζωής.

Είναι λοιπόν ολοφάνερο ότι το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο που μας κυβερνά, συμπεριφέρεται με θράσος χιλίων πιθήκων όχι επειδή μας θεωρεί χαζούς αλλά διότι ΕΙΜΑΣΤΕ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *