ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

8:00 PM | |

Απαντήστε ο καθένας με μυαλό σας αυτό το απλό ερώτημα: Ας πούμε ότι ο Αναστασιάδης έκανε εκείνο που ήθελαν οι Νικόλας, Σιζόπουλος, Περδικης και Θεοχάρους. Δηλαδή να μην πήγαινε στη διάσκεψη σήμερα, με τις δικαιολογίες που εκείνοι επικαλέστηκαν: Ότι ο πρώτος χάρτης που έδωσε χτες το βράδυ ο Ακιντζί δεν ήταν αυτός που θέλαμε και ότι τάχα με τη διάσκεψη θα αναβαθμιστεί ο Ακιντζί.

Μα όποιος διαθέτει κοινή λογική ξέρει ότι πάνω στον πρώτο χάρτη που έδωσαν οι Τούρκοι θα γίνει διαπραγμάτευση. Όσο για την τάχα αναβάθμιση του Ακιντζί, αυτό είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας που βρίσκεται μόνο μέσα στο μυαλό των “ενδιάμεσων”

Σκεφτείτε λοιπόν τι θα γινόταν αν ο Αναστασιαδης δεν πήγαινε σήμερα στη διάσκεψη, με αυτές τις γελοίες δικαιολογίες. Η δική μου άποψη είναι ότι θα μας έβαζαν όλοι ένα μεγάλο Χ, ο Τσαβούσογλου θα πήγαινε πίσω στην Άγκυρα νικητής κι η Τουρκία θα διασφάλιζε την μονιμοποίηση της κατοχής της μισής μας πατρίδας.

Όποιος νομίζει ότι με τέτοια μυαλά υπάρχει περίπτωση να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας, είναι αλλού ξημερωμένος. Η τραγική μας ιστορία είναι γεμάτη από ήττες που υποστήκαμε με κάτι τέτοια τσάμπα μαγκιλίκια του καρπαζοσυλλέκτη. Και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε δίνοντας στην Τουρκία όλες τις αφορμές που γύρευε για να αρπάξει και να κρατά μέχρι σήμερα τη μισή μας πατρίδα.

Στείλαμε με λεφτά από την τσέπη μας τους πολιτικούς αρχηγούς στη Γενεύη για να συμβουλεύουν τον πρόεδρο σωστά και με αίσθημα ευθύνης. Όχι για να παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια και να τον ωθούν σε αποκοτιές, που θα ενοχοποιήσουν την πλευρά μας και θα χαρίσουν μια εύκολη νίκη στον Ερντογάν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *